Procenat uspješnosti vantjelesne oplodnje na klinici New Life visokih 72%!

0

Procenat uspješnosti vantjelesne oplodnje na klinici New Life IVF Centar Sarajevo zaključno sa mjesecom septembrom 2017 godine iznosi visokih 72%! Ova brojka je rezultat statističke analize embriološkog odjela klinike na osnovu broja svih parova starosne dobi od 25 do 40 i više godina koji su pristupili postupku vantjelesne oplodnje na klinici New Life i onih čijji je rezultat Beta HCG testa bio pozitivan.

Voditelj embriološkog odjela klinike Serkan Yayla ističe kako je ovaj procenat rezultat prije svega individualnog pristupa svakom pacijentu, praćenja svjetskih trendova i primjene najmodernijih tehnologija.

„Jako smo ponosni na ovaj postignuti rezultat, uzevši u obzir da je u istom periodu prošle godine ovaj broj bio skoro za 10% niži. To govori o našoj posvećenosti poslu kojim se bavimo i svakodnevnim edukacijama i sticanju novih znanja u primjeni novih tehnologija koje se koriste u modernoj medicini“, naglašava Yayla.

Osvrnuvši se na procenat uspješnosti na svjetskom nivou, menadžer klinike Zejd Šoto objašnjava da je jedan od najbitnijih faktora upravo ljudski resurs klinike: „Naši uposlenici su u svakom trenutku uključeni u procese edukacija koji se odvijaju na svjetskom nivou, a koji su jako značajni za primjenu u liječenjima steriliteta u Bosni i Hercegovini. Činjenica da je na svjetskom nivou procenat uspješnosti oko 50% govori o tome da naša klinika spada u red najuspješnijih klinika u konkurenciji klinika u svijetu“

Nadamo se da će se ovaj pozitivan trend nastaviti i u budućnosti i da ćemo zajedno uspjeti pomoći što većem broju parova u Bosni i Hercegovini i Regionu da ostvare svoj san i postanu roditelji, naglašeno je na klinici New Life IVF Centar Sarajevo.

Za sve parove koji se suočavaju sa problemom neplodnosti ili postoje određeni simptomi koji ukazuju na pojavu steriliteta, na kinici New Life pripremljen je paket tretman kontrolnog pregleda koji uključuje ultrazvučni pregled za žene, spermiogram za muškarce i termin za konsultacije sa glavnim ljekarom.

Pacijenti koji žele iskoristiti tretman kontrolnog pregleda na našoj klinici do kraja 2017. godine, mogu se obratiti svakim danom i dobiti sve potrebne informacije putem besplatnog info broja telefona 080 020 311, putem broja telefona 033 781 735, putem mail adrese info@newlife.ba ili u inbox Facebook stranice facebook.com/newlife.ivfcentar.

Share.

About Author

Godine 2012. naše osoblje učinilo je dostupnom uslugu vrhunske kvalitete i usrećilo mnoge bračne parove u Bosni i Hercegovini. Sada je načinjen još jedan korak naprijed, spremni smo biti tu, za vas, u našoj domovini, u domaćoj ustanovi kojom će se Bosna i Hercegovina ponositi. Naša nastojanja usmjerena su isključivo ka jednom cilju – da se svi klijenti iz naše klinike vrate svojim kućama kao sretna porodica.

Comments are closed.