Njega lica nakon porođaja

0
Nedostatak sna i umor ostavljaju trag na vašoj koži, a hormoni divljaju i do šest mjeseci nakon porođaja. Ali, ne brinite, s vremenom se sve polako vraća u normalno stanje.
I hiperpigmentacija će se povući, jer tijelo proizvodi sve manje melanina. Sve bubuljice, nepravilnosti na koži tretirajte lokalno, blagim, neškodljivim sredstvima.

Možete koristiti eterično ulje čajevca, jer je ono sigurno čak i kada dojite. Povedite računa o tome da uzimate dovoljno vitamina kroz raznovrsnu prehranu – puno voća i lisnatog zelenog povrća.

Ako vam je čokolada stvarala nered na licu prije trudnoće, vjerojatno će tako biti i nakon, pokušajte se suzdržati od nje. Nanosite kreme sa zaštitnim UV faktorom, i nakon ljeta.

Izvor: pitajmamu.hr
Share.

About Author

Godine 2012. naše osoblje učinilo je dostupnom uslugu vrhunske kvalitete i usrećilo mnoge bračne parove u Bosni i Hercegovini. Sada je načinjen još jedan korak naprijed, spremni smo biti tu, za vas, u našoj domovini, u domaćoj ustanovi kojom će se Bosna i Hercegovina ponositi. Naša nastojanja usmjerena su isključivo ka jednom cilju – da se svi klijenti iz naše klinike vrate svojim kućama kao sretna porodica.

Comments are closed.