Dirljivo i nježno: Gdje bismo bili bez svojih tata? (VIDEO)

0

Jedna od najvažnijih osoba u odrastanju svakog djeteta nepravedno je zapostavljena. Zbog čega su očevi toliko važni? Kako oni čine život boljim? Pogledajte…

Na sajtu YouTube pojavila se neobična kompilacija porodičnih kućnih snimaka. Ona prikazuje različite situacije u kojima su se tate našle i na jednostavan i emotivan način pokazuje da su očevi za sve nas učinili daleko više nego što su mislili.

Koliko god u djetinjstvu neka tatina djela djelovala nevažno i sitno, ona se vremenom pretvaraju u značajne uspomene i velike životne lekcije… Iznad svega, ona su nam pokazala da samoća ne postoji sve dok su pored nas naši roditelji.

 

 

Izvor: yumama.com

Share.

About Author

Godine 2012. naše osoblje učinilo je dostupnom uslugu vrhunske kvalitete i usrećilo mnoge bračne parove u Bosni i Hercegovini. Sada je načinjen još jedan korak naprijed, spremni smo biti tu, za vas, u našoj domovini, u domaćoj ustanovi kojom će se Bosna i Hercegovina ponositi. Naša nastojanja usmjerena su isključivo ka jednom cilju – da se svi klijenti iz naše klinike vrate svojim kućama kao sretna porodica.

Comments are closed.